Surprise!

Började dagen med en väldigt vacker överraskning. Vi satte igång en marknadsundersökning i fredags som tidigare nämnt för att mer ta reda på vad folk spelar för typer av spel och vad de vill se resp. inte se i sådana spel. Över helgen så blev det inte så jättemånga svar, endast kring 20-30 stycken, men när jag tittade på det nyss så upptäckte jag att vi börjar närma oss 400 (FYRAHUNDRA!!!) svar! Hoppla pålle!

Vi hade ursprungligen tänkt bryta undersökningen på torsdag för att börja gå igenom den innan helgen, dock funderar vi på att bryta den tidigare ifall vi ramlar över 500, för alla frågorna i enkäten är inte ”välj ett alternativ”-stuk som sammanställs i en graf utan det är också en massa frågor som kräver ett textsvar, vilket tar tid att gå igenom!

Det här kommer bli intressant!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>