Reflektion

Tänkte jag skulle ta och skriva ner vad man har hunnit göra nu på sista tiden. Både jag och Jonas har jobbat väldigt mycket med våran text på kandidatarbetet. Jonas har jobbat med leveldesign delen och jag har jobbat med karaktärsdesign delen. Mer än detta så har vi börjat prata om våran praktiska del vad vi ska göra. Dock så är vi inte överens ännu så förhoppningsvis får jag hoppas att vi har kommit fram till ett gemensamt beslut tills fredag. Vi ska ha handledning idag kl 10.00 med Pirjo & Jens. Vi hoppas på att de kommer att tycka att texten är helt okej och att det inte är så många ändringar och tillägg som vi behöver göra efter mötet men det får man se när mötet börjar.

Tills att mötet ska starta om en timme så kommer vi att diskutera vår praktiska del. Känns inte så lönt att jobba mer med texten för än efter mötet. Vi har även kommit på några enstaka frågor som vi undrar hur man ska bygga upp texten när det gäller referenser.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>