Dagens arbete

gubbe2

Började dagen med att hitta referenser till karaktärer. Efter att jag hade hittat lite referenser så gjorde jag några olika prototyper. Den karaktären som jag tyckte blev bäst var den ovan. Den har väldigt lite Tris. Så med andra ord kan man ha många gubbar i spelet utan att mobilen dör. JAg tyckte även formerna blev väldigt lätta att känna igen. Jag gjorde ett stort huvud med bara för att de som spelar ska tycka att karaktärerna ska se mer gulliga ut.

BronzeMedal

 

 

 

GoldMedal

 

 

SilverMedal

Bilderna ovan är medaljer som vi tänkte man ska få när man har klarat banan. Handen

gjorde jag genom att jag fotograferade min hand som du kan se på bilden under.

hand

BronzeStar

Sen gjorde jag en stjärna som man kan ha till poängmätaren.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>